samsung copy

Okej… Jag trodde på riktigt aldrig att den här dagen skulle komma. Sjukaste dagen någonsin.. Typ. Haha! Jag har varit trogen iPhoneanvändare sedan iPhone 3GS kom ut för flera år sedan. Jag hade 3GS, iPhone 4 och nu iPhone 5. Jag har ratat alla andra telefonen och vägrat inse att någon kanske skulle kunna vara bättre. Efter idag är jag helt såld på min nya Galaxy S5. Och mitt nya Gear fit : ) Funktionerna på den här telefonen är helt galna! Grym kamera, vattentät, pulsmätare(även utan Gear fit), himla stor skärm, fingeravtrycksläsare, bra batteritid osv. osv. osv.

Gear Fit är också vattentät, det är en pulsmätare, stegräknare, håller koll på hur långt du sprungit osv. + att det är som en förlängning av telefonen så att man även får notifikationer på den när man får sms, mail osv. Så cool!

Hej min nya bästa kompis!

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *