HEY!!
Så himla kul och inspirerande att se era bilder på Instagram. Ni tar så fina bilder aliihopa! Att jag inte har börjat med detta tidigare? Tänkte försöka fixa ett till pris så snart som möjligt och köra igång en till likadan tävling. Hur låter det?!

Vinnare på instagram: @alexusis
GRATTIS. Maila mig din adress([email protected]/* */) så har du snart awesome protein från Fitnessguru i brevlådan. 

Vinnare av galaxyleggingsen från CBK: http://kittyvick.blogg.se/
GRATTIS!! Maila din adress([email protected]/* */) till mig!

getr

Kommentarer (1)
  • Viktoria

    Hej Keela! Jag undrar om du kan hjälpa mig med en grej! Jo det är såhär att jag vill vara nyttig och jag tycker om att vara det, är inte ofta sugen på godis och så och försöker träna regelbundet. Jag bor en bit ut på landet, ganska så långt från affärer så jag kan inte handla godis även om jag är sugen, nu till mitt problem: Min pojkvän bor precis vid en affär! Så när jag är hos honom kan jag inte låta bli att köpa godis/snacks! Ibland varje dag om jag är där flera dagar. Kan du tipsa om hur man man ska tänka för att inte hamna i den fällan?! Jag kan ju såklart unna mig saker ibland men tycker det blir för mycket ibland och kan inte stoppa mig xD
    Och tack för en skitbra blogg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *