h

YUUHU!
Vaknade upp med träningvärk. Det är inte helt ovanligt för mig, dock har jag nog aldrig haft det i fingrarna. HAHA! Jag låg och pillade på min nya telefon hela kvällen igår. Vissa saker fullkomligt älskar jag och några saker har jag lite svårt för. Men tror mest att det är för att jag är van vid iPhone : ) Nu ska jag bara göra något vettigt med mitt hår sen möta upp packet för lunch!

Btw så är det så kul att många blir provocerade av att jag svarar trevligt på deras politiska åsikter och andra otrevliga kommentarer. Jag svarar med smileys och är förstående istället för att kasta skit och vara hatisk som en del var emot mig. Varför? Jo, för att det ger mig ingenting att kasta skit och det ger mig ingenting att vara otrevlig. Istället respekterar jag deras åsikter och låter inte mitt humör förstöras för att någon annan inte uttrycker sig på ett bra sätt eller för att vi är överens. Jag är en trevlig och glad person och det är himla komiskt att det provocerar folk tycker jag : ) JAG ÄR GLAD, OK? DU BORDE OCKSÅ PROVA. LIVET BLIR MYCKET ROLIGARE SÅ HALLÅÅÅÅÅ!

Woopdidooo.

T

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *