Blodbad i köket.

adidas

Okeeeeey. Jag vet att jag skrev imorse att mamma kommer imorgon. Och jag har ju vetat det i flera veckor… Men för några timmar sedan slog det mig, MAMMA KOMMER IMORGON!!!! Ser mig omkring i lägenheten och ser, ja, det jag alltid ser, KAOS. PANIK. Så, dom senaste timmarna har jag spenderat med att städa och tvätta like crazy.

Jag har, oturligt nog, blivit smått besatt av granatäpple under den senaste veckan. Om ni har ätit det och försökt bryta loss alla ”kärnor”? från granatäpplet så vet ni att det är HELT OMÖJLIGT utan att det stänker röd saft över hela dig och hela köket. Och hela dig. Och hela köket. Och överallt. Jag har ätit(och stänkt) granatäpple varje dag nu och aldrig orkat torka upp efter mig, så hela köket har sett ut som ett blodbad. HAHA! Dessutom var det disk, tonvis med kläder överallt, gamla kartonger osv. osv. osv. Kaos med andra ord. Men, nu är det snart fläckfritt(var tvungen att ta en äta-granatpäpple-paus) och fint här igen.

Och imorgon när mamma kommer så kommer jag låtsas som att jag alltid har det såhär fint och städat och att jag är världens bästa dotter. Ehehehehe. Tror ni att hon kommer gå på det?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *