you

Det känns verkligen så himla kul att se att min Youtubekanal tar fart och växer. Att jag inte insett tidigare hur mycket roligare det är att utrycka mig i rörlig bild istället för text?! Det känns som att ni får en mer tydlig bild av hur jag är som person och jag känner att jag kan vara mig själv på ett helt annat sätt. Text har aldrig varit min starka sida och många gånger tycker jag att jag låter mycket tråkigare i text än i rörlig bild. Nu har jag kommit upp i över 5000 prenumeranter( WOHOO!! ) på Youtube och med tanke på mitt läsarantal så är ju inte det så många egentligen, men jag är ju ändå relativt ny på Youtube så det kanske inte är så konstigt. ( Eller så tycker ni att jag är skittråkig och inte vill följa mig??? HAHA ) Nä, men därför tänkte jag göra som Moa! Så när jag kommer upp i 10.000 prenumeranter så kommer jag att göra en frågor- och challengesvideo! OCH HALLÅ DET VILL NI JU INTE MISSA!! Därför måste ni spread the word om min kanal så att fler inser att jag är rolig(?) och vill följa mig! DESSUTOM, snart kommer det komma upp en helt awesome tävling på min kanal som ni INTE vill missa : )

Nu heter min kanal förresten bara KEELA(tidigare Keelaas) också. Tidigare var det upptaget, men dom på United Screens var riktiga stjärnor och fixade det namnet till mig ändå. Awesome, eller hur?!

följ

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *