Packningskaos.


packning

Jaaaaamen och som vanligt när jag går in i packnings-mode som blir det ju bara kaos av alltihop. Tänkte då att jag skulle kunna klämma ner allt detta + några fler par skor, kamerautrustning, kudde(JA, HAR ALLTID MED MIG KUDDE OK?!), dator, stativ, shampoo och annat skit i min miniresväska. Bra jobbat Keela. Och lycka till….. Jahaaaaa, jag skulle vara borta i en månad.. Inte i en vecka!!! Eller nej just det, det var visst en vecka…. Det ska bli spännande hur min packning inför USA kommer se ut när en veckas packning ser ut såhär… Heja mig!

BTW! Tack snälla för alla era grymma tips om hur jag skulle undvika blodbadet i köket när jag ska äta granatäpple : )Jag kände mig lagom dum när alla kommenterade samma sak och att alla visste hur man gjorde det mycket enklare än vad jag har gjort! HAHA. Men imorse så följde jag ert tips och det gick galant, SÅ TACK!!! <3  Vad skulle jag göra utan er egentligen? … Inte äta granatäpple i alla fall..

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - Bröllops-panik! Alexandra Nilsson - Yellow
  • Grodan ^^

    Åh vill ha hela din garderob! Haha sådär är jag också när jag packar :3 de där med granatäpple visste inte jag heller, kollade in kommentarerna i de inlägget, haha! Tack Keelas läsare ^^ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *