tropic

 

Direktlänkar: SPF10 / SPF4 / SPF15 / SPF30 / After Sun.

När jag solar(även i Sverige!) så är jag alltid himla noga med att använda solskyddsfaktor. Speciellt mitt på dagen så solen tar som allra mest! Jag gillar att vara brun, men jag är en sån som blir mest röd och sen går tillbaka till att vara blek igen och jag har rätt svårt för att få färg tyvärr.. Men ni ska veta att solskyddsfaktor inte bara skyddar emot att bli bränd just för den stunden utan jag tänker mer långvarit än så när jag solar. För mycket UV-strålning på huden utan solskyddsfaktor kan bl a leda till för tidigt åldrande av huden och hudcancer! Och det vill man ju verkligen inte råka ut för. Så på med solskyddsfaktor kompisar : ) Mina är nerpackade i världens mest proppfulla resväska….

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Maja

    Åh vad skönt att veta att det inte bara är jag.. Jag har också svårt att bli brun o blir lätt röd istället, har du något tips hur man kan bli brun om man har svårt för det? 🙂
    Älskar din blogg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *