Framme i Grekland!

s5miramarae

_
Alltså kompisaaaaaar!! Ni förstår inte! Det känns som att jag befinner mig på en paradisö. Vart jag än riktar kameran så blir bilden helt fantastisk. Det är strålande sol och äntligen är jag här! Ni som började följa @Vingresor på instagram har nog redan sett den översta bilden, men jag blev så imponerad av min nya Samsungs kamera så ville lägga upp den här med!!! Det fick därför bli veckans första ”jobb-bild”. Bilden under är tagen med min Canon EOS 650D. Jag ligger en timme före här och har precis sovit lite middag eftersom jag inte kunde sova på planet och gick upp fyra imorse. Supertrött!!! Men det var det värt : ) Nu ska vi snart ut och äta middag!

 

Kommentarer (1)
  • Olivia

    Har också varit på Rhodos precis (kom hem idag) och har bott på hotellet som låg bredvid ärat hotell (tror jag i alla fall) – Avra Beach Resort. Lite roligt att vi bodde så nära, men hade jättegärna velat träffa dig… 🙂 Hoppas att du hade en underbar vecka på Rhodos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *