Ni är bäst!

sdhey

Aaaaw. Nu tänkte jag bli sådär supermegacheeeeeeeezzzy för en sekund och bara tacka er för att ni finns! Det gör jag ju alldeles för sällan. Det är ju ni era knasbollar som sitter bakom era datorer/telefoner/surfplattor som gör det möjligt för mig att följa mig dröm och ha ett jobb som jag älskar : ) Önskar att jag kunde ge er allihopa en varsin världsstor kram och säga tack. Tack för att ni finns. Tack för att ni stöttar mig. Tack för att ni säger så fina och snälla saker. Tack för att ni följer mig. Och många gånger hjälper ni mig med mer än vad ni anar. Om jag har en dålig dag så är det ofta ER jag går till. Jag läser era fantastiska kommentarer och mail och inser hur bra jag faktiskt har det. Ni är som mina kompisar fast vi aldrig har träffats : )

Glöm inte hur bra ni är, så lovar jag att inte glömma hur bra jag är. Hur bra VI är. Heja oss!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *