Flygresan och fyllon.

alrnanda
Igårnatt klockan 03.50 ringde mitt alarm. Jag hade inte somnat förrän vid halv 2 så var inte så jättepigg. Haha! Men det var bara att tag sig upp och bege sig emot Arlanda. På tunnelbanan låg fyllon och sov kors och tvärs och var påväg hem efter en natt på stan. När jag ser människor som inte kan stå själva, eller knappt kan gå, eller sitter på att bänk och spyr för att han eller hon har druckit för mycket så blir jag ännu mer tacksam över min syn på alkohol. Och min avsky för det bara blir större och större. Sure, gå ut och ha kul och drick lite drinkar ibland. Det kan ju vara superkul och jag gör det själv. Väldigt väldigt sällan, men det händer absolut. Men att gå ut och supa sig kalasfull som om det inte finns någon morgondag och sen slutar det med att man inte kan stå upp? Vad är tjusningen med det?

Men hallå.. Varför började jag skriva om det? Haha! Jag skulle ju berätta om min flygresa igår! Vi kom till Arlanda vid 5, checkade in, åt frukost på Starbucks, kikade lite i taxfreen som vanligt och tog självklart en vända på Victorias Secret. Sen gick vi ombord på planet, och några avsnitt av Gossip Girl senare så var vi framme. Haha! Det gick så sjukt fort!! Och transfern från flyget tog max 30 min. Så skönt! Och hotellet är ett paradis verkligen. Älskar det här stället!!!!

Jag kommer inte vara superaktiv på min instagram under denna vecka utan kommer fokusera på Ving’s : ) Så följ @vingresor vettja!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *