bikini

Det är sällan jag har mer än en bikini med mig när jag åker utomlands, men denna gång lyckades jag få med mig hela fem stycken! Haha. Nästan en för varje dag! Men det är faktiskt roligare att ha många att välja bland istället för att ha samma varje dag : ) Den här är den allra skönaste har jag kommit fram till!  Och kanske snyggaste också? Speciellt när jag matchar den med mina leopardbrillor!

Visst är den snygg? : )

Direktlänk:
22411607-origpic-bac5c1

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *