Vårt hotellrum!

hotell

Som jag har skrivit tidigare så bor vi på ett Sunprimehotell(direktlänk) här på Rhodos! Det finns gym, satsklasser, restauranger, SPA, flera pooler, gratis WIFI osv. Området är sjukt stort och fint som helst. Det är dessutom ett vuxenhotell, vilket jag tycker är himla skönt. Jag gillar barn, men ibland är dom ju väldigt högljudda(speciellt när dom badar. Haha) och det är svårt att slappna av. Här är det knäpptyst. Så skönt! Verkligen som ett paradis! Det finns många olika sorters rum och jag och mamma bor som i en liten lägenhet med tv-rum, sovrum, litet kök osv. Hur mysigt som helst! Och vårt rum ligger alldeles vid poolen och gymmet och med utsikt över havet. Helt underbart!!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *