Rhodos stad.

rhodos stad

Igårkväll så åkte jag och mamma in till Rhodos stad och åt middag. Vi gick en lång promenad runt i gamla stan där : ) Så himla fint och mysigt i alla gränder! Det borde se ut så överallt tycker jag : ) Det fanns massa små butiker och restauranger så det var jättesvårt att välja vart vi skulle äta. Jag brukar gå till ställen där det är mest folk! Haha. Något jag avskyr dock är inkastare som står utanför och försöker draaaaaa in en till deras ställen! Det gör att jag inte ens vill gå dit och äta. Det är så sjukt drygt! Det förstör hela känslan tyvärr. Men så är det ju nästan vart man än åker när man åker till turistorter…

You might also like

Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *