Älskar min bikini!

r

Vädret var verkligen helt perfekt här igår! Det var tokvarmt, men det blåste så att man slapp dö av värmeslag. Dock var det en dålig idé att ta bikinibilder när man pressat i solstolen hela dagen och bränt sig. Är rödfläckig lite överallt. Haha! Men jag ÄLSKAR den här bikinin! Överdelen är liiiiite stor, men jag använder den ändå och hoppas på att ingen märker. Ehehehe. Det är liiite molnigt idag, men jag hoppas att det spricker upp efter att vi ätit frukost : )

Direktlänk:
1.-TRIANGL-MILLY-CANDY-PINK

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Kitchen aid Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *