Soleksem + sol = kaos.

bre
Direklänk: Bikini.

Hey guys!
Det har inte blivit så värst mycket solande för mig idag. Dels för att jag spelade in vlogen(wooho!) och dels för att mina soleksem går bananas och vägrar att ge sig. Dom har spridit sig upp på halsen nu och det är himla obehagligt. OCH DET KLIAR SÅ SJUKT MYCKET. Som en miljard myggbett. Typ. Men jag har tagit en allergitablett och och smöjt in med salva, så håller tummarna för att dom försvinner till imorgon. Vill vara ute i solen ju! Men det kliar ännu mer då, så det är lika bra att hålla sig i skuggan eller inomhus.

You might also like

Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HAVE A NICE DAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *