Eftersom att er önskan är min lag så bäddade jag in två av era önskemål i en vlog. HEJA MIG!!!!! Ni har alltså både önskat att jag visar en video från hotellet här i Grekland + att ni har önskat en video där jag är helt ofixad och osminkad. Så vad gör jag?! Jo en Greklandsvlog där jag är osminkad såklaaaaaaart.  Jag har inga problem alls med att visa min osminkad, men tycker också att det är kul med smink och sånt och därför sminkar jag mig nästan varje dag i vanliga fall : ) Och tydligen är ser superintressant att se mig utan smink? Haha.

Hope u like it! Och glöm inte att jag kommer göra en frågor- & challenges-video när jag når 10.000 prenumeranter! Sååååå prenumerera hallå!

följ

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *