Kan inte vara i solen…

night

Hey kompisar!
Idag är jag på dålig humör. Jag har för mycket soleksem för att kunna vara i solen överhuvudtaget. Det kliar och svider sjukt mycket, så jag har legat inne eller i skuggan hela dagen. GAAAAH. Känner mig som en galen apa som springer omkring och tok-kliar sig hela tiden.. Blir så less. Och bara därför är det självklart den finaste dagen här på hela veckan. Strålande sol och inte ett moln. Är det inte typiskt? Haha. Men ja, vad man ska man göra? Det är ju bara att gilla läget och hoppas på att dom försvinner tills imorgon i alla falll. Inte många dagar kvar här nu ju 🙁

Kommentarer (1)
  • Ellu

    Vi har så mycket mygg att jag blir hela tiden myggbiten i huvudet och ironiskt nog blev jag byggbiten i armhålan så jag springer som en apa och kliar mig i armhålan och huvudet! 😛 Hoppas det slutar göra ont, lite i alla fall! Hoppas du haft det underbart i grekland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *