Kortspel och hoppbild.

sunprime

_
Det är så mysigt att vara här med mamma. Vi träffas ju så sällan numera, så det är så himla skönt att vi bara åker iväg en vecka hon och jag. Igårkväll stannade vi kvar på hotellet och åt middag. Vi tog också, som vanligt, några helt fantastiska hoppbilder på mig utanför hotellentrén.. HAHA, tänk att jag är så dålig på hoppbilder… Men jag övar ju! Och övning ger ju färdighet.. Hoppas jag.. Sen gick vi och köpte glass, och vandrade tillbaka till hotellrummet där jag spöade henne i kortspel och yatzy. Mohahahahha!

You might also like

Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *