Sista kvällen är här.

hde
Direktlänkar: Leggings / Magtröja.

Buuu. Sista kvällen är här. Så tråkigt! Men samtidigt så har jag inte direkt fått så himla mycket gjort jobbmässigt denna vecka och därför är det ändå rätt bra att åka hem. Så att jag faktiskt får någonting gjort också och inte bara latar mig : ) Och dessutom känns det värdelöst att sitta inne med mina eksem när alla andra som är här ligger ute i solstolarna och pressar. Nu ska jag ta en dusch, sen ska vi iväg och äta middag : )

Vad gör ni ikväll? Hur är vädret hemma?

You might also like

Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv.. Alexandra Nilsson - Blå lagunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *