Sista kvällen är här.

hde
Direktlänkar: Leggings / Magtröja.

Buuu. Sista kvällen är här. Så tråkigt! Men samtidigt så har jag inte direkt fått så himla mycket gjort jobbmässigt denna vecka och därför är det ändå rätt bra att åka hem. Så att jag faktiskt får någonting gjort också och inte bara latar mig : ) Och dessutom känns det värdelöst att sitta inne med mina eksem när alla andra som är här ligger ute i solstolarna och pressar. Nu ska jag ta en dusch, sen ska vi iväg och äta middag : )

Vad gör ni ikväll? Hur är vädret hemma?

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *