Sista frukosten.

sdss

God morgon solstrålar!
Nu ska jag iväg och avnjuta en sista frukostbuffé, sen lägga mig vid poolen någon timme innan vi beger oss mot flygplatsen. Veckan här har verkligen gått alldeles för fort. Vill inte riktigt att den ska ta slut än… Det här hotellet är absolut ett av dom finaste som jag någonsin bott på(direktlänk), och Grekland är mitt favoritresmål när det kommer till att resa inom Europa. Så jag kommer absolut att åka tillbaka! Det är så mysigt och fint här.

Ska ni resa någonstans i sommar? : )

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Caroline Roxy - Caroline Roxy Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - Holdit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *