Nya Victoria’s Secret.

vstillskott

Direktlänkar: Coconut Passion / Forbidden Fantasy / Vanilla Lace / Pure Seduction

Min VS coconut passion tog slut för någon vecka sedan, och när jag beställde en ny så passade jag på att beställa några fler också. Jag gillar att variera mig och tröttnar aldrig på VS body lotions. Fast jag måste nog säga att coconut passion ändå är min favorit när det kommer till VS. Eller vanilla lace. Har alltid gillar kokos och vanilj : )

Vilken är er favorit?

You might also like

Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *