Rhodos highlights.

rhodos

Hey guys!
Det kändes helt värdelöst att vakna upp i min trötta säng i Sverige imorse. Ingen frukostbuffé, och ingen solstol som väntade på mig vid poolen. Typiskt! Jag har haft en grym vecka och det är alltid mycket roligare att blogga när man får byta miljö lite. Jag blir mer inspirerad till att ta fina bilder då. Speciellt på solnedgångar. Haha! Hoppas ni gillar det också. Vi åkte alltså med Ving och bodde på deras Sunprimehotell. Absolut topp-3 av alla hotellvistelser i mitt liv. Underbart hotell!

Jag vet att många undrar vad jag använder för kamera när jag fotar och svaret är en Canon EOS 650D. Det är ingen värstingkamera, men jag tycker att jag får till bilderna bra ändå : ) Dom flesta bilderna från Rhodos är fotade med standardobjektivet 18-55 eller mitt fisheye.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *