yo

….Ja, nästan i alla fall… Haha!
Nej, men det borde faktiskt inte dröja länge innan jag är uppe i 10.000 prenumeranter på Youtube och vill därför att ni skriver förslag på vad jag ska göra för challenges och svara på för frågor. För som lovat så kommer jag göra en frågor- och challengesvideo när jag kommer upp i 10.000! Så kom med era allra knasigaste förslag så lägger jag 20 av dom i en burk och drar lott om vilka som jag gör. SPÄNNANDE HALLÅ. Let’s go craaaaazeeeeeeeeeeey.

följ

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *