yo

….Ja, nästan i alla fall… Haha!
Nej, men det borde faktiskt inte dröja länge innan jag är uppe i 10.000 prenumeranter på Youtube och vill därför att ni skriver förslag på vad jag ska göra för challenges och svara på för frågor. För som lovat så kommer jag göra en frågor- och challengesvideo när jag kommer upp i 10.000! Så kom med era allra knasigaste förslag så lägger jag 20 av dom i en burk och drar lott om vilka som jag gör. SPÄNNANDE HALLÅ. Let’s go craaaaazeeeeeeeeeeey.

följ

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *