A year ago.


dagens

För ett år sedan idag hade jag nya air force, insett hur snyggt det var med mina gamla trötta innebandyshorts till mitt cashwearlinne och spenderade några dagar hemma i Ljusdal. Tänk vad tiden går fort. Jag minns precis dom dagarna för jag kände att jag inte alls var bekväm i min livssituation och att jag behövde förändring. Det tog några månader innan jag vågade, men sen gjorde jag det. Jag sa upp mig från mitt jobb, började leva på bloggen på riktigt, flyttade in till söder i Stockholm och bestämde mig en gång för alla att jag skulle våga flytta utomlands. Och nu sitter jag här, ett år senare och trivs som fisken i vattnet med mitt liv och har bara två månader kvar i Sverige innan jag följer min dröm och flyttar till LA.

Man måste våga för att vinna! Nöj dig inte i en situation du inte trivs med.

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *