Let it go/Let her go.

Den senaste veckan har jag blivit helt galen i mashups. Vissa är verkligen så galet bra att man nästan vill börja gråta och miljarder gånger bättre än originallåtarna. Men, tidigare idag hittade jag en mashup med två utav mina absoluta favoritlåtar genom tiderna. Let it go från Frozen och Let her go med Passenger!!!!! Har lyssnat på den på repeat dom senaste timmarna. DÖR VAD BRA. Åh vad jag önskar att jag kunde sjunga!! Då skulle jag lägga upp så mycket mashups här så att ni skulle tröttna på mig..

Någon som vill ta på sig att lära mig sjunga???
Jag är grym på att komma ihåg låttexter men är helt tondöv…

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Paulina Danielsson - Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Caroline Roxy - Evening favs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *