Nail inspo.

Nail

Mornin’ Sunshines!
Idag ska jag iväg till Celina och fixa naglarna. Wooho! Men jag har sån himla beslutsånget.. Jag har ingen aning om vad jag vill ha och Celina är ju så himla duktig och kan göra precis vad som helst!! Det gör det hela ännu svårare. Haha! Har ni några förslag? Jag har letat inspiration hela morgonen, men allt är så coolt så det går inte att bestämma! GAAAH.

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Paulina Danielsson - Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!!
  • Ellen

    Jag kom och tänka på min egna pennyboard som är pastellfärgad fade med tre färger. Om jag skulle vart du så skulle jag valt tre somriga färger och fade:at ut dom okej du kanske inte fattade men iaf:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *