Nail inspo.

Nail

Mornin’ Sunshines!
Idag ska jag iväg till Celina och fixa naglarna. Wooho! Men jag har sån himla beslutsånget.. Jag har ingen aning om vad jag vill ha och Celina är ju så himla duktig och kan göra precis vad som helst!! Det gör det hela ännu svårare. Haha! Har ni några förslag? Jag har letat inspiration hela morgonen, men allt är så coolt så det går inte att bestämma! GAAAH.

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Ellen

    Jag kom och tänka på min egna pennyboard som är pastellfärgad fade med tre färger. Om jag skulle vart du så skulle jag valt tre somriga färger och fade:at ut dom okej du kanske inte fattade men iaf:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *