minion

YUHUU!
Det var längesen jag var beroende av en app nu. Som dom flesta andra så hade spelade jag t ex candy crush dagarna i ända ett tag. Sen tröttnade jag…. Nu har jag hittat ett nytt beroende!! MINION RUSH. Någon mer än jag som är helt kär i alla minions i Despicable me? Då lovar jag att ni kommer älska det här spelet. Dom är så söta och ska fånga bananer. HAHAHA. Har spelat det halva dagarna senaste veckan. Det är gratis också och jag tror att det finns till iPhone med. : ) Wooopwoop!

OBSSSSS!!!!
Detta spela bör ej laddas ner om ni har ett liv och vill fortsätta ha det….

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *