Cravings.

sixthjune

Direktlänkar: Magtröja 1 / Magtröja 2 / Byxor / Jacka.

I min Junkyard haul-video så pratade jag om ett nytt märkte som dykt upp på Junkyard som jag verkligen blivit helt tokig i! Det heter Sixth June och hade absolut ingen aning om att det fanns. Sist så beställde jag ett par vita byxor från dom som är himla bekväma och riktigt snygga också. Dom kommer ni absolut få se i massa outfits! Nu funderar jag på vad jag ska beställa mer.. Är himla sugen på båda magtröjorna. Och byxorna. Och jackan. Typiskt. Vill ha allt. Haha! Vad skulle ni ha beställt?

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - hair thoughts BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *