Här är den kompisar! Den fetaste tävlingen i världshistorien. Som jag har väntat på att få publicera denna : ) Ni har chansen att vinna en helt ny Samsung Galaxy S5! Dessutom har ni också chansen att vinna en egen Youtubeserie där ni är garanterade en miljon views. Helt sjukt, eller hur?! Tävlingen heter #GALAXYSTORIES och i videon berättar jag om olika coola funktioner och hur grym telefonen är, hur tävlingen fungerar och dessutom kletar jag in min telefon i jordnötssmör. DET KAN NI JU BARA INTE MISSA.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - IconMirror We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *