Här är den kompisar! Den fetaste tävlingen i världshistorien. Som jag har väntat på att få publicera denna : ) Ni har chansen att vinna en helt ny Samsung Galaxy S5! Dessutom har ni också chansen att vinna en egen Youtubeserie där ni är garanterade en miljon views. Helt sjukt, eller hur?! Tävlingen heter #GALAXYSTORIES och i videon berättar jag om olika coola funktioner och hur grym telefonen är, hur tävlingen fungerar och dessutom kletar jag in min telefon i jordnötssmör. DET KAN NI JU BARA INTE MISSA.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *