My Bkr.

bkr

Visste ni att plasten från vanliga plastflaskor kan förgifta vattnet du dricker med massa läskiga saker som skulle kunna framkalla cancer? Well, det mesta kan ju framkalla cancer numera och det går ju inte att hålla sig borta från allt… Men Celina och Lmgscandinavia.se introducerade Bkr’n för mig häromdagen och jag är helt fast. Jag har ju en vattenflaska med mig vart jag än går och har alltid en stående brevid mig vid datorn just för att det är så himla viktigt att få i sig mycket vatten. Så nu dricker jag vatten ur en glasflaska utan att kanske få cancer och med stil : ) Den är inte speciellt tung och har ju dessutom silikon runt om så det går inte sönder om man skulle råka tappa den. Wooohoo!

Dom finns i massa olika färger och är kalasfina och ni hittar dom bland annat på Kicks : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *