Visste ni att mitt stjärntecken är lejon? Jag är inte jätteintresserad av horoskop osv, men tycker ändå att det är ganska kul att läsa dom ibland. Ibland stämmer det superbra så att det nästan är läskigt, och ibland stämmer det ju inte alls. Haha! Och jag måste säga att jag inte tycker att jag passar in sådär jättebra i lejonets kännetecken…

Jag kan till viss del hålla med om att jag generös, skapande, kärleksfull, kreativ och att jag kan erkänna att jag kan vara svartsjuk, krävande och att jag har ett ganska stort bekräftelsebehov och är svag för komplimanger. När det kommer till min partner alltså. Inte alltid! Men att jag alltid vill ha uppmärksamhet, stå i centrum, egenkär och maktgalen, självupptagen osv?! Haha! Det känns ju jättehemskt och det känns inte som att det passar in på mig alls. Förhoppningsvis så är jag inte sån i alla fall. Många tror ju säkert att jag älskar uppmärksamhet och vill vara i centrum. Men om man kände mig så skulle man absolut ändra uppfattning. Jag låter mer än gärna någon annan stå i rampljuset och har väldigt svårt att hantera för mycket uppmärksamhet. Och jag är katastrofal på att organisera och leda, så jag tror inte alls att det kan stämma heller…. Haha!

Hur ser ni på horoskop och stjärntecken? Tror ni att dom stämmer?

lejon

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *