crazhy

HEY CRAZY PEOPLE!
Nu på eftermiddagen har jag tränat med Mårten igen. Det var någon vecka sedan sist eftersom jag var i Grekland och han utomlands osv. Han var dessutom i Frankrike häromdagen för att spela in Fångarna på fortet! Kul va?! Men nu är vi igång igen och redo att köra. Om min motivation någon gång inte ligger på topp så vet jag direkt vem jag ska prata med. Mårten får mig supermotiverad på en sekund. Himla inspirerande! Vi avslutade som vanlig med att ta massa knasiga bilder… Han är en helgalen ninja! Haha.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon
  • keela

    Min canon 650D : ) Lek med olika vinklar för att göra den roligare! Är inte så bra på appar för jag redigerar i datorn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *