crazhy

HEY CRAZY PEOPLE!
Nu på eftermiddagen har jag tränat med Mårten igen. Det var någon vecka sedan sist eftersom jag var i Grekland och han utomlands osv. Han var dessutom i Frankrike häromdagen för att spela in Fångarna på fortet! Kul va?! Men nu är vi igång igen och redo att köra. Om min motivation någon gång inte ligger på topp så vet jag direkt vem jag ska prata med. Mårten får mig supermotiverad på en sekund. Himla inspirerande! Vi avslutade som vanlig med att ta massa knasiga bilder… Han är en helgalen ninja! Haha.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE
  • keela

    Min canon 650D : ) Lek med olika vinklar för att göra den roligare! Är inte så bra på appar för jag redigerar i datorn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *