la

Gaaaah. Nu är det inte långt kvar… Ska bara boka in ett möte med ambassaden och sen är jag good to go. Dock visar det sig att jag nog kommer behöva åka dit betydligt tidigare än vad jag tänkt och trott vilket känns lite läskigt. Jag skulle nästan behöva åka snart. Typ. Det är nämligen obligatoriska seminarier man måste delta i mellan 3-7 veckor innan skolstart och det blev visst 7 veckor innan för min del. Men kanske åker jag dit någon vecka först och sen hem igen innan skolan har börjat.. Vi får se lite! Just nu känns det mest overkligt och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Cred till alla er som gjort detta tidigare!

Kommentarer (1)
  • Sofie

    Guud vad nice!! Ansökte och gick på SMC förra höstterminen samt lite nu under våren, du kommer ha the time of your life. LA är världens bästa stad och att bo där var en dröm, ska bli galet nice att följa dig under hösten och ”minnas tillbaka”. Trust me, alla dehär pappersarbetena innan allt kommer igång är så värt de, sedan flyter allt på smärtfritt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *