junktisha

Hej Keela!
Jag älskar att du har börjat göra fler videos och din youtubekanal är min favorit. i din video om Junkyard så hade du på dig en svart tröja med guldtext som du sa att du klippt av till en magtröja. Den var jättecool! Jag har försökt hitta den på Junkyard men hittar den ej. Skulle du kunna länka den? Du är min förebild.

Hej!
Tack snälla : ) Det gör mig så glad! Visst är tröjan snygg?! Det är en favorit just nu. Tänk så bra det kan bli när man använder fantastin. Tröjan är Junkyards egna märke JUNKYARD XX-XY och jag beställde storlek M och klippte sedan av den några cm nedanför ”don’t waste time”. Nu är det världens snyggaste tröja!

Så har jag börjat göra med flera tröjor som jag har som jag tröttnat lite på. Jag klippar av dom och helt plötsligt är det en ny favorit. MAGTRÖJOR ÄR BRA GREJER. Så har ni tröttnat på ett plagg ni har hemma så klipp om det vettja : )

Direktlänk hittar du här.
KRAMKALAS.

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *