Trött på fake-konton.

Hey guys!
Det dyker upp fake-konton från folk som låtsas vara mig och snor mina bilder hela tiden. Så tröttsamt! Varför gör man så?! Så tokigt. Enligt en av dom här är jag från Kalifornien, bor i Boston och jobbar på McDonalds??? haha… Jag brukar alltid anmäla dom jag hittar, men jag hittar inte alla och ibland kanske det är svårt för er att veta. Därför vill jag bara klargöra för er vilka konton som faktiskt är jag.

BLOGG: Weeeelll duuuuh’! Denna : ) WWW.KEELA.SE, ingen annan.
INSTAGRAM: @Keela
FACEBOOK(privat): Michaela Keela Nilsson
FACEBOOKSIDA: Keela.se
YOUTUBE: Keela

Och ja… Det är allt jag har. Jag har varken KiK, ASK eller andra konton utan håller mig till dessa : ) Så alla andra är fake och anmäl dom gärna om ni orkar. Now u know : ) IDAG ÄR DET GODISDAG!!!

fake

You might also like

Paulina Danielsson - Caroline Roxy - New years Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *