Maxad housefest.

makeup

GOOOD MORGON!!!! Typ.
Jag sov länge idag eftersom mina grannar hade fest på innergården alldeles utanför mitt fönster till 3 inatt….. Det kändes som att jag var på festen nästan och det var helt omöjligt att somna till maxad housemusik. Somnade nog inte förrän vid 4 någon gång. Haha! Och sen började städarna dammsuga lägenhetshuset vid 9 imorse och det är rätt lyhört här så det kändes som att dom dammsög min säng ungefär… WOOHO. Himla tokigt! Men det ska inte få förstöra min dag inte! Nu har jag precis sminkat mig och ska snart iväg och möta upp en kompis. Resten av dagen är oplanerad, men antagligen tar jag en vända till gymmet också : )

Vad gör ni idag?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *