Vart tog dagen vägen?

triang
ÅÅÅH, GREKLAAAAND <3.

Ni vet min oplanerade dag som jag sa att jag hade? Och ni vet att jag skulle möta upp en kompis tidigare idag? Och sen skulle jag en vända till gymmet. Well, så blev det inte. Jag mötte som planerat upp Hanna vid tre och vi tog en promenad runt på söder och helt plötsligt var klockan halv 8. WHAAAAAAAT. Tror inte att någon av oss riktigt fattade vart timmarna tagit vägen… Haha! Är det inte fantastiskt hur det kan bli så? Vi känner knappt varandra, men ändå hade vi saker att prata om oavbrutet i nästan fem timmar… Det är inte så ofta som jag träffar tjejer som jag känner att jag öppna upp mig för och prata om allt med, men idag var det verkligen så. Och det behövdes : ) Så jag har haft en helgrym dag! Utan träning dock… Fast en promenad på några timmar och allt snack borde väl räknas som något? Haha. Kommer ha träningsvärk i munnen imorgon för att jag har pratat så mycket…

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *