outut

… Vet ni vad? Jag förstår er!!!
Men, förstå mig också är ni snälla : )

Några av er var inte så nöjda över att min senaste video var på engelska. Men många var galet nöjda över det också! Visste ni att bara ungefär 50.000 som följer mig på instagram är svenskar? Det är alltså bara 1/3 som förstår svenska. Resten gör inte det. Och jag har fortsatt blogga på svenska för att det har känts bäst och för att jag har flest svenska läsare(hehe, förmodligen för att jag bara bloggar på svenska?.. men ändå.). SÅ, därför gjorde jag den här videon som ett litet test. Jag får SJUKT många förfrågningar om jag inte kan börja göra videos på engelska och eftersom att dom flesta svenskar förstår engelska, men dom flesta som inte kommer från Sverige inte förstår svenska så är det mest logiska att få in lite videos på engelska också. Inte bara. Men några. Det gör ju också det möjligt för min kanal att växa ännu mer, och det vill ni väl? : )

Och sen tycker jag dessutom att ju snabbare man lär sig engelska – desto bättre! Engelska kommer de flesta av oss behöva och ha nytta av i livet då det är ett så pass stort språk som vi börjar lära oss redan i grundskolan. Så om ni inte riktigt förstår allt jag säger så se det som övning vettja!

Kommentarer (1)
  • Jenny laaaaavs joooo

    Alltså. jag pratar svenska och ja jag förstår engelska, så det är ju inga direkta problem för mig…. men i fakking löv att du snackar på engelska, så snälla fortsätt med det mycket och ofta 🙂 Du får väl kompensera med att göra massa på svenska och massa på engelska, bara till att sätta igång och sätta fart hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *