Tänk efter…

Titta på denna och låt er inspireras. Både om du mobbar, blir mobbad, eller om du bara behöver en push i rätt riktning. Mobbning är aldrig OK. Förstå det. Varken på internet eller i det verkliga livet. Bort med näthat och sprid kärlek, fina ord och glädje istället. Varför lägga ner energi på att trycka ner någon eller att låta sig bli nedtryckt? Varför lägga energi på att tro att man inte duger som man är? När man istället kan ta vara på livet och göra allt som får en att må bra och vara lycklig.

You might also like

Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *