Skärmavbild 2014-06-16 kl. 22.34.58

Hej Keela!
Jag älskar din blogg och din stil. Junkyard har rea nu så skulle inte du kunna visa några favoriter från rean i ett inlägg? funderar på att beställa.
kram

Hej!
Självklart kan jag göra det! Jag älskar när Junkyard har REA och har nog aldrig missat att beställa något därifrån då. Haha! Denna gång är nog inget undantag. Här under ser du några av mina favoriter och även direktlänkar. Hoppas det är till någon hjälp!
Kram

favvis
DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *