Skärmavbild 2014-06-16 kl. 22.34.58

Hej Keela!
Jag älskar din blogg och din stil. Junkyard har rea nu så skulle inte du kunna visa några favoriter från rean i ett inlägg? funderar på att beställa.
kram

Hej!
Självklart kan jag göra det! Jag älskar när Junkyard har REA och har nog aldrig missat att beställa något därifrån då. Haha! Denna gång är nog inget undantag. Här under ser du några av mina favoriter och även direktlänkar. Hoppas det är till någon hjälp!
Kram

favvis
DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *