Friends night.

friends

God morgon solstrålar!
Jag hade en riktigt skitdag igår. Och det är alltid lika svårt för mig att avgöra om och vad jag ska dela med mig av. Vad är för personligt egentligen? Vad vill ni veta och vad vill ni inte veta? Anyways.. Jag kikade mest på vänner för att om det är något som kan göra mig glad så är det den serien. Och det hjälpte lite. Försökte även tröstshoppa lite, men det hjälpte inte alls för ovanlighetens skull.. Haha! Idag känns allt i alla fall lite bättre. Nu ska jag äta en sen frukost och sen träffa Therese en sväng : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Frida

    Jag kan tänka mig, grundat på egen erfarenhet, så kan det vara skönt att lätta på bördan ibland och berätta. Med tanke på hur mycket vi läsare älskar dig så skulle du även få ett väldigt fint bemötande. Det är som sagt helt upp till dig, men vi finns alltid här för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *