Outfit efter humör.

todays

Idag kom jag och tänka på en sak när jag skulle välja outfit. Jag hade ingen lust att ha på mig det jag brukar. Jag hade ingen lust att ha min snapback och mina oversizelinnen. Jag hade ingen lust att har något färgglatt eller coolt. Och anledningen var mitt humör. Jag känner mig ledsen och arg och det speglar sig i min outfit. Inte för att att min outfit är dålig eller så, men jag ville klä mig rätt diskret och ”vanligt”, och inte speciellt eller annorlunda. Jag ville inte sticka ut idag. Jag vill smälta in. Ta det inte fel! Jag tycker att det är sjukt snyggt med ett par jeans och en tröja till, men det är ju en väldigt vanlig outfit. Och då insåg jag att jag nästan alltid klär mig efter humör. På samma sätt som jag lyssnar på musik efter humör. Det är rätt fascinerande på något sätt.

Är ni likadana?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Bella S.

    Nej, när jag är arg eller besviken eller sårad av någon brukar jag klä mig färgstarkare, för att just den personen ska se att man kan gå vidare utan den. Genom att vara glad och skratta lurar man alla andra att man mår bra, när man i själva i verket mår dåligt. Istället för att andra säger ‘hur är det gumman? du ser ledsen ut!’ och du inte orkar med det snacket så är det lättare att spela glad, då gör man andra glada, som oxå blir glada mot dig, och på så sett har man insett att ångesten man bär inom sig sakta men säkert försvinner. Det som är dåligt ska man glömma, gå och hitta roliga saker istället för att ödsla tid på nåt gammalt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *