Antagningsbesked…

antagen

Först och främst – tack för att ni delar med er om hur ni ser på tillit och om ni litar på folk och vad ni tycker är okej och inte. Nu känner jag mig inte lika ensam och dessutom så inser jag hur många av er som jag känner igen mig otroligt mycket i. Och det känns kul(trots ämnet) att lära känna er. Jag villl känna er! Så fortsätt gärna dela med er.

Sen! Titta vad jag fick levererat till dörren idag! Mitt antagningsbesked till skolan! Nu ska jag bara boka tid för intervju hos ambassaden och sen är allt klart. Galet. Och spännande.

Jag har också bestämt mig för att åka hem till Ljusdal idag. Jag har inte varit hemma sedan jul, så det är verkligen på tiden. Det känns skönt : )

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Paulina Danielsson - Julklappstips! We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Hedda Dibinger - new week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *