Story of my life….

everymorning

JAG ÄLSKAR ATT SOVA! – på morgonen och dagen. Inte på natten. På natten ligger jag och funderar på meningen med livet, typ. Allt jag inte borde funderar på i alla fall. Och jag får massa idéer och får helt plötsligt för mig att städa hela lägenheten. Fast jag hatar att städa. Sen hittar man alltid något kul att göra mitt i städningen så det blir alltid halvstädat….. WHY?! Så somnar alltid supersent och vaknar knappt av att klockan ringer. Vill heller aldrig kliva upp. Varför är sängen så obekväm på kvällen, men världens skönaste och mysigaste på morgonen?

You might also like

Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Wow vilken helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *