kjol
Hej Keela.
Jag älskar din stil och vill också klä mig som dej för det är så coolt. Men häromdagen hade du kjol och det var också jättefint! vad heter din stil egentligen och hur gör du för att blanda? Ibland har du kjol och ibland coolare kläder… Jag vill också blanda men jag vågar inte. Du är min förebild!

Hej! 
Tack så mycket : ) Om jag skulle döpa min klädstil skulle den heta typ det-man-känner-för. Haha! Tråkigt, men sant. Jag tar på mig det jag känner för för dagen och bryr mig faktiskt inte om jag blandar stilar och byter stil varje dag. Jag har det jag trivs i och det jag känner för! Jag vill inte kalla mig själv något speciellt när det kommer till klädstil för att jag förstår inte varför riktigt. Varför ska man hålla sig till bara en stil när det finns så många som är fina och coola? Varför inte bara köra på det som känns bra just den dagen? Blanda hejvilt vettja och hitta det DU trivs med! Skit samma vad andra har på sig och tycker! Skit samma om du blandare klänning med keps eller baggyjeans och pumps! Ha på dig det du vill ha och låt ingen bestämma vad som är rätt eller fel när det kommer till din klädstil. Det finns inga rätt eller fel. GO CRAZY!
Kram.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *