Bokat flygbiljett!

santa-monica-pier-at-sunset

Shit.. Det är verkligen inte ”bara” att flytta till USA. Jag har spenderat minst 5 timmar idag med att förbereda papper, fylla i blanketter, fixa så att jag har allting som ambassanden behöver för att ge mig ett visum, online orientation på skolan, sökt in på kurser osv. osv. osv. Är helt slut nu! Haha. Jag fick dessutom panik inatt när jag gick in och kollade på flyg det datumet jag skulle åka och nästan alla biljetter vart slut! AAAAH! Så jag bokade på en sekund. Dock var jag tvungen att välja det dyrare alternativet om jag skulle kunna sitta vid ett fönster för alla andra fönsterplatser var upptagna och jag VÄGRAR flyga över 11 timmar utan att kunna luta mig mot fönstret. Men det var ändå lika bra.. För då ingick det två bagage, det var mycket större och bredare flygstolm, mer plats, bättre mat osv. Och det kan vara skönt ju : )

HÅLL I ER ( eller ja, håll i mig.. ), BARA 25 DAGAR KVAR JU. Hjälp.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *