My little pony-hår.

pony

ÅH! Jag dog lite när den här bilden dök upp på min Facebook. HALLÅ! KAN VARA DET SNYGGASTE JAG SETT!!!! Jag som ska till Rapunzel Of Sweden på torsdag… Kanske ska jag be dom sätta i några blå och rosa slingor??? Om jag ångrar mig och inte gillar det eller tröttnar efter någon vecka är det ju bara att ta ur dom… Så coolt ju!!!

Vad tycker ni?

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy
  • Ida klasson

    Hehe ännu en till fråga: Måste man göra det i studion eller kan man göra det hemma? hur gör man så isf 🙂 Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *