TÄVLING!


En del av er var lite osäkra på hur den här tävlingen går till. Därför vill jag bara förklara ordentligt en gång : )

NI ska komma på en helt awesome idé till en egen youtubeserie. Vad är eran dröm? Vad vill ni ha för youtubeserie? Använd fantasin och kom på något riktigt cool! När ni har kommit på en grym idé så väljer ni hur ni vill berätta om den. Antingen kan ni berätta om den i en video, i en bild, eller i en text. Ni laddar sedan upp ert bidrag på Galaxystories.com och då är ni med och tävlar! OM ni också är intresserade av att vinna en Samsung Galaxy S5, så ska ni länka bidraget i en kommentar på youtubeklippet här ovanför. Tävlingen avslutas den 17/8 och då väljer jag vem som vinner en telefon och Samsung väljer vem som vinner Youtubeserien. COOLT VA?! Så kom på en grym idé nu!

följ

You might also like

Caroline Roxy - Holdit Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *