Fixat boende i LA?!

dröm

GOD MORGON KOMPISAR!
När det kommer till boende i LA så har jag försökt att inte vara speciellt kräsen… ( Även om jag helst skulle bo i en nyrenoverad takvåning med världens största balkong och pool och gym i lägenheten. Typ.. Eeeeh. ) Men jag har insett att hyran är galet hög och det är lång till det mesta vart man än bort. Och tänkte ändå att jag får nöja mig även om jag blir tvungen att köra en Harry Potter och bo i en garderob…

I vanliga fall tycker jag att det är sjukt jobbigt att jag inte kan sova många nätter. Inatt älskar jag mig själv för att jag inte kunde sova och hängde på Facebook klockan 2 på natten. För då dyker det upp världens bästa facebookstatus från en av grupperna jag är med i på Facebook om Santa Monica College. En tjej ska flytta ut och det finns en plats ledig – precis där jag velat bo! HUR BRA?!?!?!?! Så jag spenderade halva natten med att prata med henne och det känns som att det är så gott som bestämt. Jag ska bara prata lite med dom andra tjejerna som också bor i lägenheten och förhoppningsvis gillar dom mig.. Om dom inte gör det får jag leta vidare. Har ni något bra tips till mig? Hur ska jag få dom att gilla mig? .. Hahaha.

Jag har också, fram tills för någon dag sen absolut velat ha ett eget rum. Att dela har inte varit aktuellt alls och jag har hellre velat betala dubbla hyror nästan. Sån är jag. Jag vill vara ensam ibland. ( Speciellt när jag ska spela in videobloggar. Hahahaha. ) Men nu, när det blir så att jag kommer dela rum om jag får den här lägenheten så känns det faktiskt inte att det gör så mycket. Sålänge hon inte snarkar…. Hehehe. Och faktiskt, det kan ju vara hur kul som helst att dela en lägenhet med tre andra tjejer?! Nä. Jag måste sluta vara så tråkig och bitter. Att ha en roomie kanske blir det bästa som hänt mig någonsin!? Jag kan behöva det.

En lägenhet i West Hollywood, vid en park och The Grove. Med pool och gym i samma hus… Ah. Det här blir bra. Det här blir drömbra.
24 dagar kvar.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - At vara en överkänslig person.. Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *