IMSO SPORTY.

imso
Direktlänkar: Hoodie / Tights.

Jag har legat lite på latsidan när det kommer till träning sedan i torsdags när jag åkte hem till Ljusdal. Jag har inte tränat alls! Mest för att jag har haft väldigt ont i min höft ( hej, jag är 90 år gammal ) och i min häl. Tror att det beror på att jag sprungit mycket den senaste tiden… Hade kunnat träna igår, men hade absolut ingen lust. Så kan det vara ibland! Och jag tänkte att jag ändå inte kunde träna eftersom att det gjorde så ont. Hade glömt att jag har en överkropp som också går att träna tydligen.. Haha! Men idag drog jag på mig mina nya träningskläder och nästan skuttade till gymmet! ( Vilket inte var en sån bra idé med tanke på min höft… ) Jag brukar dela upp mina pass bättre, men idag var jag så taggad över att vara tillbaka så jag körde igenom hela överkroppen!

Har ni tränat något idag? : )

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *